Finanszírozás

Ön választja ki az új otthonát. Amennyiben jelzáloghitellel kívánja finanszírozni az ingatlant, szakembereink a foglalási szerződés megkötése előtt megvizsgálják hitellehetőségeit, majd biztosítják a jelzálog-finanszírozást.

A Foglalási Szerződés aláírása és a 3500 EUR foglalási díj megfizetése.

Az adásvételi szerződés aláírása és a vételár kifizetése a foglalási szerződés aláírásától számított 60 napon belül a

A lakás átadása.

A jelzáloghitel fedezete vásárolt ingatlannal lehetséges. Közvetlenül az MGM-nél egy fedél alatt intézzük a finanszírozást, a lakás kiválasztásával együtt. Ezzel időt és sok gondot takaríthat meg a dokumentumok és a visszaigazolások biztosításával kapcsolatban. Nem kell bankot keresnie, vagy pénzügyi tanácsadót keresnie.

HYPO BÓNUSZ és jelzáloghitel törlesztés

A HYPO BÓNUSZ figyelembevételével a jelzáloghitel törlesztőrészletét úgy csökkentjük, hogy az ebből eredő jelzáloghitel kamata az első évben 0% legyen.

HYPO BÓNUSZ a teljes 12 hónapra.

Ingatlanvásárlás és jelzáloghitel felvétele után azonnal BÓNUSZT kap az első 12 hónap teljes kamatai erejéig. Ezzel is szeretnénk megkönnyíteni Önnek az új ingatlanban való indulást, hiszen további anyagi forrásokhoz jut költözéshez, bútorozáshoz, átépítéshez, bútor- vagy készülékvásárláshoz.

A BÓNUSZ összege a jelzáloghitel összegének 100%-án alapul.

A Bónusz összege a lehívott jelzáloghitel teljes összegéből kerül kiszámításra. A jelzálog összege legfeljebb az ingatlan értékének 80%-a. A fennmaradó 20%-ot saját forrásból vagy alternatív hitelfinanszírozásból finanszírozzuk, melyben tanácsot is tudunk adni.

A jelzáloghitel is 30 évre szól.

Az első évben HYPO BÓNUSZT biztosítunk Önnek, de fel kell készülnie arra, hogy jóval tovább, teljes kamattal fizeti a jelzáloghitelt. Nagy előnye az Ön számára, hogy a teljes törlesztési időszak alatt az első 12 hónapban a legmagasabb a kamat, ami azt jelenti, hogy a kapott bónusz összege lényegesen magasabb, mintha a bónuszt több évre osztanák.